Beste 50-plussers,

 
01-01-2023 – Start van een nieuw golfjaar!
 
Johan, Peter, Jo en ikzelf wensen  jullie bij deze een geweldig “nieuw” jaar, vol vreugde , geluk en uiteraard heel veel golfplezier.
De dinsdag-eclectic-wedstrijden zullen verder hun gewone gangetje gaan met telkens een eenvoudige prijsuitreiking en dit tot de start van het nieuwe seizoen.

Vanaf begin april brengen we wat nieuwe dynamiek op onze dinsdagen!
Jullie kunnen alvast uitkijken naar volgende nieuwigheden…..

. Elke dinsdag kan ook gekozen worden voor een “late” start (in de namiddag) om ook onze werkende 50-plussers de kans te geven hun handicap te verbeteren binnen de sfeer van de “groep”...

. De laatste dinsdag van de maand wordt een fun-wedstrijd georganiseerd met afwisselende spelvorm, met shotgun en met optie tot een gezellig dineetje achteraf!

. Dit wordt dan onze “Super-Tuesday” waarop de winnaars met het beste resultaat van de voorafgaande qualifying  wedstrijden van de maand, zullen verwend worden met een extra mooie prijzentafel.

. ……………
 
Sportieve spanning, uitdaging en loyauteit in het golfspel samen met veel vriendschap, ambiance en plezier, zijn onze belangrijkste betrachtingen!

De inschrijvingen voor onze golfuitstap naar Hardelot lopen vlot. Wie er graag bij wil zijn kan beter niet te lang meer wachten. (uiterste datum voor inschrijving 31-01-2023!)

Jullie ideeën zijn eveneens zeer welkom en zullen steeds ter harte genomen worden!

We maken er een fantastisch jaar van!
 
Katrien, Johan, Peter en Jo
1 januari 2023