WHS HCPSection: Nieuws

WHS

Beste Leden,

Onderstaande probleem is opgelost en alle aanpassingen aan jullie WHS handicap is in orde gebracht. Aanpassingen aan WHS worden weer automatisch via I-golf aangepast.

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben ondervonden is er momenteel geen aanpassing van jullie WHS Hcp.
Er is echter een algemeen technisch probleem bij onze leverancier, zij zijn hiervan op de hoogte en werken eraan.
Zodra er een oplossing is zal de WHS Hcp  dan ook met terugwerkende kracht aangepast worden.

Voorlopig dus geen stress !!

Secretariaat Golfclub Kampenhout.
GroepsreservatiesSection: Nieuws

HERBOEKEN GROEPSRESERVATIES

Wegens de sluiting naar aanleiding van corona-crisis hebben we onze volledige kalender moeten omgooien en werden er restricties opgelegd voor groepen.
De reservaties die externe groepen voor het ingaan van de lockdown boekten, dienen opnieuw bekeken te worden.
Momenteel is de stand van zaken dat er enkel individuele flights voor greenfee-spelers worden aangeboden. Vermoedelijk zullen deze restricties binnenkort enigszins versoepeld worden.

Geef ons een seintje en dan bekijken we wat er mogelijk is.
E-mailSection: Nieuws

E-MAILS

Om iedereen zo goed mogelijk te informeren, worden er dezer dagen frequent e-mails uitgestuurd met info over de club. Het kan dat deze je niet bereiken omdat in de I-Golf instellingen het vakje 'nieuwsbrieven' niet aangevinkt staat. Dit dienen jullie zelf aan te passen. Daarnaast komt het ook geregeld voor dat de e-mails in de spam-box terechtkomen. Ook hier kan je weer gaan aanduiden dat het geen ongewenste berichten zijn.

Golflessen vanaf 11 MeiSection: flash

GOLFLESSEN

Beste leden, Dear members

Na verificatie van de gepubliceerde wetteksten kunnen de Pro's spijtig genoeg maar golfles geven vanaf 11 mei. Al diegene de reeds een les hadden vastgelegd voor komende week zullen door de Pro's gecontacteerd worden.

We willen jullie ook nog even aangeven dat, tot er een versoepeling is, je uitsluitend met leden van eenzelfde gezin en twee andere leden kan spelen. Je mag dus niet per ronde met andere dan deze twee leden spelen.
We vragen daarom dat als je je inschrijft via i-golf je dit met de andere spelers in dezelfde flight over een te komen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Unfortunately, after verification of the published legal requirements, our Pros can only start giving lessons from 11th May. Anyone who already booked a lesson for the coming week will be contacted by their Pro.

Until the rules change, you cannot play a round with anyone else than your own family members or two other members. This means you have to continue to share rounds with these chosen members and no one else.  Therefore, if you register via I-Golf, please do not add yourself to a flight without agreeing with the other players.

RadioSection: Nieuws

GOLFCLUB KAMPENHOUT OP RADIO 2

Deze ochtend was onze vice-captain en stuwende kracht achter het Junior Comité Marc De Cock te horen op Radio 2. Hij deed er onze fel geprezen jeugdwerking uit de doeken.

Voor zij die het interview graag herbeluisteren, klik op onderstaande link.

(Luister vanaf 01:11:16)