InfoavondSection: Nieuws

INFOAVOND STARTERS

We mochten dit jaar al heel wat starters verwelkomen. Om hen wegwijs te maken in de club en de sport in het algemeen werd een infoavond georganiseerd. Captain Philip Vandenheuvel leidde deze in goede banen.

ClubkampioenschapSection: Nieuws

CLUBKAMPIOENEN 2019 BEKEND

Angela Jones verlengde haar titels (overall en senioren) bij de vouwen. Zowel in de voor- als de namiddag klokte ze telkens af op 77 slagen.
Bij de heren kregen we met Stijn Cromboom een nieuwe naam op de erelijst. Na twee ronden bleef hij Philippe Estas met één punt voor. Philippe verzekerde zich na de eerste ronde wel al van de seniorentitel. Maxim Dewaet kroonde zich tot juniorenkampioen.

Proficiat aan allen!

Super SeniorSection: Nieuws

KAMPENHOUTSE KAMPIOENEN

Het Kampenhoutse viertal slaagde er woensdag in het Super Senioren Clubteam Kampioenschap in de netto-categorie op hun naam te schrijven. Angela Jones, Rita Heps, Ferdinand Borremans en Pedro Ramalho kwamen in Sint-Martens-Latem slechts één punt te kort om ook het bruto-klassement op hun naam te schrijven.

Proficiat!

BKOSection: Nieuws

XANDER ARTOIS NAAR BKO

Xander Artois heeft de Belgian Knockout-competitie in onze club op zijn naam geschreven. In de finale versloeg hij Philippe Van Dessel. Xander mocht op zaterdag 1 juni onze club vertegenwoordigen op het officiële BKO-event te Rinkven.
Helaas slaagde Xander er net niet in om zich te plaatsen voor de finaledag.

Dames InterclubSection: Nieuws

Interclub DAMES III - Finalist 2019 - Runner Up

Het Ladies III interclub-team heeft zijn nationale titel jammer genoeg niet kunnen verlengen. In de finale op The National (Sterrebeek) moesten ze met 3,5-1,5 de duimen leggen tegen Waterloo.

De dames mogen echter andermaal terugblikken op een schitterend parcours.

Grote dank aan iedereen die dit mogelijk maakte en die tijdens de finale kwam supporteren!