WerkzaamhedenSection: Nieuws

SNOEIWERKEN WILDERSEDREEF

Wegens het snoeien van de platanen in de Wildersedreef kan het zijn dat de straat de komende twee weken tijdelijk afgesloten zal zijn. Een omleiding zal dan voorzien worden.

KampSection: Nieuws

SUCCESVOL EERSTE ZOMERKAMP

De junioren hebben hun eerste zomerkamp al achter de rug. In uitstekende omstandigheden konden de jongeren naar hartenlust oefenen. Eind augustus staat het volgende jeugdkamp gepland.

StrokeplaySection: Nieuws

SENIOREN STROKEPLAY KAMPIOENSCHAP

Betty Vanneste en captain Marco Olivares grepen nest naast de titel op het Senioren Strokeplay Kampioenschap dat afgelopen dinsdag en woensdag op onze baan plaatsvond. Na twee ronden eindigden ze beiden als runner-up.

InfoavondSection: Nieuws

INFOAVOND STARTERS

We mochten dit jaar al heel wat starters verwelkomen. Om hen wegwijs te maken in de club en de sport in het algemeen werd een infoavond georganiseerd. Captain Philip Vandenheuvel leidde deze in goede banen.

ClubkampioenschapSection: Nieuws

CLUBKAMPIOENEN 2019 BEKEND

Angela Jones verlengde haar titels (overall en senioren) bij de vouwen. Zowel in de voor- als de namiddag klokte ze telkens af op 77 slagen.
Bij de heren kregen we met Stijn Cromboom een nieuwe naam op de erelijst. Na twee ronden bleef hij Philippe Estas met één punt voor. Philippe verzekerde zich na de eerste ronde wel al van de seniorentitel. Maxim Dewaet kroonde zich tot juniorenkampioen.

Proficiat aan allen!