RYDER CUP 2020Section: Nieuws

RYDER CUP 2020 WAS VERY CLOSE THIS YEAR.

THE BELGIAN TEAM WON 10-8

THANKYOU TO OUR CAPTAINS AODAN  AND ERIC FOR ALL THEIR TIME AND EFFORT TO MAKE THIS DAY POSSIBLE.

THE BELGIAN TEAMREST OF THE WORLD

Men's EclecticSection: Nieuws

TUSSENSTAND MEN'S ECLECTIC

Met nog één wedstrijd van de Men's Eclectic 2020 voor de boeg (9 oktober), vind hieronder de tussenstand.

KLIK HIER VOOR DE TUSSENSTAND 2020

RuggensteunSection: Nieuws

RUGGENSTEUNTJE

Een goede golfpartner kan je de nodige ruggensteun geven...

Start to GolfSection: Nieuws

START TO GOLF

Op zaterdag 12 September zetten we onze deuren weer open voor de " start to golf " opendeurdag.

Wij bieden de mogelijkheid om u, uw familie, vrienden en collega's te laten kennismaken met de golfsport en Golfclub Kampenhout.

Er zijn initiaties van 10.00u. - 12.00u. // 13.00u. - 15.00u. // 15.00u. 17.00u.
Inschrijven ( verplicht)  kan via [email protected] of via het secretariaat
WHS HCPSection: Nieuws

WHS

Beste Leden,

Onderstaande probleem is opgelost en alle aanpassingen aan jullie WHS handicap is in orde gebracht. Aanpassingen aan WHS worden weer automatisch via I-golf aangepast.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zoals jullie waarschijnlijk al hebben ondervonden is er momenteel geen aanpassing van jullie WHS Hcp.
Er is echter een algemeen technisch probleem bij onze leverancier, zij zijn hiervan op de hoogte en werken eraan.
Zodra er een oplossing is zal de WHS Hcp  dan ook met terugwerkende kracht aangepast worden.

Voorlopig dus geen stress !!

Secretariaat Golfclub Kampenhout.