SnoeienSection: Nieuws

PLATANEN SNOEIEN IN DE WILDERSEDREEF

Donderdag en vrijdag (10 en 11 oktober) wordt deel twee van de snoeiwerken in de Wildersedreef uitgevoerd. Daardoor kan de ingang van de club of de parking tijdelijk moeilijk bereikbaar zijn.

Alvast bedankt voor jullie begrip.

InterclubSection: Nieuws

SUCCESVOLLE INTERCLUBCAMPAGNE

Onze seniorenteams presteerden zeer sterk in de Interclubcompetitie. Maar liefst drie teams (Dames I, Heren I en Heren 65+) sloten hun reeks als winnaar af. Bijgevolg promoveren ze ook alle drie naar een hogere divisie.
Heren 2 verzekerde zich dankzij twee overwinningen ook van het behoud.

Proficiat aan allen!

Heren I

Dames I (Niet op de foto's: Krista Herdewijn)
AnnulatieSection: Nieuws

OOK PRESIDENT'S PRIZE UITGESTELD

Net als vorige week zal er ook dit weekend geen competitie in onze club plaatsvinden. Andermaal is het slechte weer de boosdoener.
De President's Prize verschuift naar zondag 20 oktober. Hiervoor dient opnieuw ingeschreven te worden.

MastersSection: Nieuws

ANGELA JONES SCHRIJFT MASTERS OP HAAR NAAM

Angela Jones kroonde zich afgelopen weekend te Falnuée tot Masters-kampioene. Over twee dagen versloeg ze alle andere nationale clubkampioenen.

Dikke proficiat Angela met deze prachtige prestatie!

Via onderstaande link vind je meer info over deze competitie

WerkzaamhedenSection: Nieuws

SNOEIWERKEN WILDERSEDREEF

Wegens het snoeien van de platanen in de Wildersedreef kan het zijn dat de straat de komende twee weken tijdelijk afgesloten zal zijn. Een omleiding zal dan voorzien worden.