SintSection: Nieuws

SINT IN KAMPENHOUT

Ook dit jaar kwam de sint langs in Kampenhout. Zijn zwarte pieten konden zelfs met een golfclub overweg.

Buggy'sSection: Nieuws

BUGGY RESTRICTIES

Beste Leden,

Wij hebben een volledig zomerseizoen kunnen genieten van een zeer mooie baan dankzij onze greenkeepers.
Om de baan optimaal te houden vragen wij dan ook om de buggy's enkel op de back-nine te gebruiken.

Met dank voor jullie begrip.

SnoeienSection: Nieuws

PLATANEN SNOEIEN IN DE WILDERSEDREEF

Donderdag en vrijdag (10 en 11 oktober) wordt deel twee van de snoeiwerken in de Wildersedreef uitgevoerd. Daardoor kan de ingang van de club of de parking tijdelijk moeilijk bereikbaar zijn.

Alvast bedankt voor jullie begrip.

InterclubSection: Nieuws

SUCCESVOLLE INTERCLUBCAMPAGNE

Onze seniorenteams presteerden zeer sterk in de Interclubcompetitie. Maar liefst drie teams (Dames I, Heren I en Heren 65+) sloten hun reeks als winnaar af. Bijgevolg promoveren ze ook alle drie naar een hogere divisie.
Heren 2 verzekerde zich dankzij twee overwinningen ook van het behoud.

Proficiat aan allen!

Heren I

Dames I (Niet op de foto's: Krista Herdewijn)
AnnulatieSection: Nieuws

OOK PRESIDENT'S PRIZE UITGESTELD

Net als vorige week zal er ook dit weekend geen competitie in onze club plaatsvinden. Andermaal is het slechte weer de boosdoener.
De President's Prize verschuift naar zondag 20 oktober. Hiervoor dient opnieuw ingeschreven te worden.