RadioSection: Nieuws

GOLFCLUB KAMPENHOUT OP RADIO 2


Deze ochtend was onze vice-captain en stuwende kracht achter het Junior Comité Marc De Cock te horen op Radio 2. Hij deed er onze fel geprezen jeugdwerking uit de doeken.

Voor zij die het interview graag herbeluisteren, klik op onderstaande link.

https://radioplus.be/#/radio2-vlaams-brabant/herbeluister/c25f355d-8f4d-11e3-b45a-00163edf75b7/ 

(Luister vanaf 01:11:16)


RegenSection: Nieuws

GOLFBAAN GESLOTEN


In overleg met de greenkeepers werd beslist om de golfbaan zaterdag gesloten te houden. Wegens de overvloedige regenval en de verdere ongunstige weersvoorspellingen zijn we hiertoe genoodzaakt.
De oefenfaciliteiten zullen wel toegankelijk zijn.

Alvast bedankt voor jullie begrip.


XMAS CompetitionSection: Nieuws

Hoog bezoek in Kampenhout !!!

JuniorenlabelSection: Nieuws

JUNIORENWERKING BEKROOND


Wij zijn heel fier om te melden dat de juniorenwerking door Golf Vlaanderen werd bekroond met de hoogste kwaliteitserkenning. Kampenhout is één van de slechts drie clubs die het prestigieuze Eagle Label behaalde. De Vlaamse Golffederatie kent dit kwaliteitslabel toe aan clubs die voldoen aan bepaalde voorwaarden en vooropgestelde normen.

Golfclub Kampenhout zet de laatste jaren fors in op de jeugd en er werden door de commissie tal van inspanningen geleverd om de basis te leggen voor een sterke jeugdwerking.

Alle dank gaat hierbij naar onze Jeugdverantwoordelijken (Marc De Cock & Luk Artois) en het jeugdteam voor de geleverde inspanningen. Een dikke pluim voor hen!

De volgende clubs behaalden labels:

De 18 Rabbit labels:

Antwerp Golfschool, G.C. Beveren, Brabantse Golf, Flanders Nippon G.&B.C. Hasselt, Golfschool Gent, Ieper Open Golf, G.C. Kampenhout, R. Keerbergen G.C., Koksijde Golf Ter Hille, Millennium Golf, G&C.C. Oudenaarde, Golf Puyenbroeck, Rinkven G.C., Spiegelven, Ternesse G&C.C., Waregem Golf, Winge G.&C.C., G.C. Witbos

De 13 Birdie labels:

G.C. Beveren, Brabantse Golf, Damme G.&C.C., Golfschool Gent, Ieper Open Golf,
G.C. Kampenhout, R. Keerbergen G.C., Koksijde Golf Ter Hille, G&C.C. De Palingbeek, Golf Puyenbroeck, Rinkven G.C., Ternesse G&C.C., Waregem Golf

De 3 Eagle labels:

G.C. Kampenhout, Rinkven G.C. en Waregem Golf.SintSection: Nieuws

SINT IN KAMPENHOUT


Ook dit jaar kwam de sint langs in Kampenhout. Zijn zwarte pieten konden zelfs met een golfclub overweg.