GroepsreservatiesSection: Nieuws

HERBOEKEN GROEPSRESERVATIES


Wegens de sluiting naar aanleiding van corona-crisis hebben we onze volledige kalender moeten omgooien en werden er restricties opgelegd voor groepen.
De reservaties die externe groepen voor het ingaan van de lockdown boekten, dienen opnieuw bekeken te worden.
Momenteel is de stand van zaken dat er enkel individuele flights voor greenfee-spelers worden aangeboden. Vermoedelijk zullen deze restricties binnenkort enigszins versoepeld worden.

Geef ons een seintje en dan bekijken we wat er mogelijk is.
E-mailSection: Nieuws

E-MAILS
 

Om iedereen zo goed mogelijk te informeren, worden er dezer dagen frequent e-mails uitgestuurd met info over de club. Het kan dat deze je niet bereiken omdat in de I-Golf instellingen het vakje 'nieuwsbrieven' niet aangevinkt staat. Dit dienen jullie zelf aan te passen. Daarnaast komt het ook geregeld voor dat de e-mails in de spam-box terechtkomen. Ook hier kan je weer gaan aanduiden dat het geen ongewenste berichten zijn.


RadioSection: Nieuws

GOLFCLUB KAMPENHOUT OP RADIO 2


Deze ochtend was onze vice-captain en stuwende kracht achter het Junior Comité Marc De Cock te horen op Radio 2. Hij deed er onze fel geprezen jeugdwerking uit de doeken.

Voor zij die het interview graag herbeluisteren, klik op onderstaande link.

https://radioplus.be/#/radio2-vlaams-brabant/herbeluister/c25f355d-8f4d-11e3-b45a-00163edf75b7/ 

(Luister vanaf 01:11:16)


RegenSection: Nieuws

GOLFBAAN GESLOTEN


In overleg met de greenkeepers werd beslist om de golfbaan zaterdag gesloten te houden. Wegens de overvloedige regenval en de verdere ongunstige weersvoorspellingen zijn we hiertoe genoodzaakt.
De oefenfaciliteiten zullen wel toegankelijk zijn.

Alvast bedankt voor jullie begrip.


XMAS CompetitionSection: Nieuws

Hoog bezoek in Kampenhout !!!